Press "Enter" to skip to content

Over KrantLezen.nl

KrantLezen.nl is gestart in januari 2022. Met als doel voor u als bezoeker met de interesse in kranten de beste krant aanbiedingen te vinden op het internet! Om deze vervolgens op deze website KrantLezen.nl aan te bieden. Wel zo handig voor u toch?

Dagelijks speuren wij het web af om de beste en meest voordelige krant aanbiedingen te vinden en deze hier te delen.

Wat doet KrantLezen.nl?

Dagelijks speuren wij het web af om de beste en meest voordelige krant aanbiedingen op te sporen, om deze vervolgens op KrantLezen.nl te publiceren. Voor de krant liefhebber een genot! Want zo hoeft u niet het hele internet af te zoeken om net die ene aanbieding op te zoeken… Of net dat proefabonnement voor die ene krant op te zoeken. AL dat zoekwerk hebben wij al voor u gedaan. Daarnaast zoeken wij ook meteen naar de leukste tijdschriften deals en andere interessante aanbiedingen.

KrantLezen.nl is onafhankelijk

KrantLezen.nl is onafhankelijk en op geen enkele wijze verbonden aan uitgevers. Wij zoeken zelf naar aanbiedingen en acties, en plaatsen deze hier op KrantLezen.nl. Mocht u een klacht hebben, of problemen met bezorging van uw krant, tijdschrift enz? Dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende uitgever / krant. Of organisator van de desbetreffende actie / aanbieding.